Reparar filtracions a les teulades

Reformes osona estar especialitzada en reparar filtracions a les teulades i tot el que deriva del problema.Aquesta setmana ens hem ocupat de reparar una filtració d’una teulada a Vic. Ens hem trobat amb un lluernari envoltat d’una impermeabilització defectuosa. Per aplicar la nostra tècnica de reparació, primerament ens hem ocupat de reparar els forats que hi havia, posteriorment hem posat una capa amb malla i després pintura acrílica de cautxú. Per acabar de reparar els desperfectes de l’interior, el pintor s’ha ocupat de rescar i eliminar les humitats i els fongs que es presentaven. També ha sanejat la zona. El lluernari ha quedat pintat i les humitats s’han eliminat. Reformes Osona, és una empresa especialitzada en aquest tipus de reparacions, és a dir en reparacions de filtracions d’aigua i humitats. Definitivament, estem molt preparats tècnicament per afrontar aquest tipus de danys, a més de l’experiència que tenim.

Reparar filtracions a les teulades
Reparar filtracions a les teulades

A Reformes osona ns hem especialitzat en els ultims anys a fer aquells tipus de reparació de humitats on ningu arriva, tanmateix, la nostra experiéncia en ajuda a facilitar al nostre client aquell diagnóstic que ningú et sap donar.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.