Reparació d’humitats a la teulada

Reparació d’humitats a la teulada. En primer lloc, en aquest projecte s’ha realitzat la reparació d’una canal i una tortuga. En segon lloc, en aquest cas no hem substituït de l’anterior canal sinó que l’hem arreglat per tal de que estigui en bones condicions per a la seva utilització. Primer de tot hem sanejat la zona i hem fet la reparació amb massilla polímer i posteriorment pintura de cautxú amb resines.

Reparació de canals i humitat

Reparació d’humitats a la Teulada.

REPARACIONS DE CANALS: Reparem o substituïm una canal en cas necessari.

REPARACIONS DE FILTRACIONS D’AIGUA: Ens ocupem de trobar els problemes i en cada cas realitzem la reparació de manera adequada.

REPARACIONS DE TEULES: Realitzem un anàlisi i un repàs general de teules de les cobertes en cas necessari. En cada cas substituïm les que estan en males condicions i posem al seu lloc les que s’han desplaçat de lloc.

SANEJAMENT DE TEULADES: Neteja de teulades en males condicions.

NETEJA DE CANALS I BAIXANTS: En molts casos és el taponament del canals o dels baixants que porta problemes a les cobertes i façanes.

IMPERMEABILITZACIÓ DE FINESTRES I CLARABOIES: Ens ocupem de manteniments de finestres i claraboies que tenen problemes d’humitat.

REPARACIÓ DE GOTERES: La possibilitat de trobar en molts casos les goteres dels habitatges és molt alta, sempre hi ha una causa lògica.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.

Construccions i Reformes a Osona