Reformes a Pedralbes

Reformes a pedralbes.Reformes a Barcelona i Rodalies. Recentment a Reformes Osona ens hem ocupat de la reforma d’un bany a Travessera de Gracia, Barcelona. Reforma de cuina i bany, amb diverses modificacions de la distribució dels espais de l’habitatge.

El motiu principal de la reforma ha set la necessitat de un segon bany en la planta de dalt, i ho hem aconseguit sacrifican una part de la sala de juguets de la banda on passaven els desaigües. Amb la qual cosa hem pogut conectar sanitaris i poder agafar les instal.lacions del bany de sota. Els envans s´han fet de pladur antihumitat per la part interior i de pladur ignífug per la part exterior de la sala, ja que al costat hi ha una llar de foc.

En la zona de dutxa s´hi ha possat gresite i un plat de dutxa extraplà de la casa FIORA. A la base del terra els clients han optat per un paviment de lames imitació parquet de la casa PORCELANOSA.En aquesta reforma hem escollit la ceràmica de la casa Saloni i els WC de la casa Roca.

Tanmateix, també s´ha aprofitat per aixecar el terra de la terrassa, ja que al menjador de sota feia tems que tenien problemes de humitats sense poder-ho reparar amb èxit. Per tant, s´ha impermeabilitzat tota amb tela de goma, s´ha protegot aquesta, i al damunt un gres Aragó amb un format mitjà. El resultat ha set una millora imporetant.

Per acabar, hem instal.lat una dutxa a la terrassa per aprofitar la temporada d´estiu.

Reformes a Pedralbes
Reformes a Pedralbes

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.