Reformes a Osona

Reformes a Osona

Reformes a Osona. En aquest projecte, ens hem ocupat de la reconstrucció total del pis en questió. És un edifici construït als anys 70 i s’ha reformat tot de nou. Aquesta imatge és del pis abans de la reforma total. Reformes Osona ha efectuat la reforma total del pis amb un gran resultat. Reformes a Osona Sud .

La clau d´aquesta reforma ha estat enderrocar el rebedor de la entrada, i el bany que hi havia entre mig de la cuina i el menjador. El resultat ha set guanyar un espai increible i tenir entrada de llum tan per la cara nort, com per la cara sud del pis.

En segòn lloc, al quedar el pis amb un sòl bany a la zona d´habitacions, aquest s´ha pogut fer més gran, enderrocant un armari de una de les habitacions, on s´ha pogut posar una gran dutxa.També cal dir, que s´ha fet nova, tota la instal.lació d´aigua i de llum , per no tenir problemes d´avaries en un futur. Finalment s´ha instal.lat una dutxa a la gran terrassa d´aquest pis, per aprofitar la temporada d´estiu.

El resultat és un pis amb una cuina-menjador ampli, dos habitacions normals i una de matrimoni, i, un gran bany per tota la familia.

Per acabar-hi de donar un toc modern, s´ha posat al terra un parquet clar de lama ample, com també s´hi han instal.lat uns mobles de color blanc. Finalment, tot el pis s´ha pintat de un color blanc trencat amb els sostres blancs.

Reformes a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.