Reforma integral a Osona

Reforma integral a Osona. Actualment, Reformes Osona està realitzant la reforma total d’una casa a Centelles. En primer lloc, la part principal de la reforma, ha estat eliminar una habitació de l’estança, amb l’objectiu d’ampliar la cuina/menjador i l’habitació principal. D’aquesta manera s’ha donat més amplitud a tota la zona per tal d’aprofitar l’espai el màxim possible. Posteriorment s’ha col.locat el terra nou de la casa. D’aquesta manera s’ha procedir amb la resta de la reforma i s’ha continuat amb el canvi de la cuina i els banys.

Una reforma d’aquest tipus, ha aconseguit renovar l’espai, on no només s’ha realitzat una inversió significativa de diners sinó que també de temps i energia per tal de aconseguir una vivenda amb la funcionalitat adequada a cada habitació. Amb això s’inclueix una modernització, comoditat i funcionalitat de totes les estàncies.

Reforma integral a osona
Reforma a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.