Manteniment de comunitats

Manteniment de comunitats.A Reformes Osona el mes passat ens vam encarregar del manteniment d’una comunitat de veïns, concretament la comunitat de Verinal de Tona. A conseqüència d’una tempesta provocada per la cicló “Gloria“, es van produïr danys a la coberta i façana de l’edifici.Per tant, vam realitzar el manteniment de la coberta i la reparació de façanes.


Neteja de comunitats a Osona
A Reformes Osona penesem que la neteja diària de manteniment és fonamental en tota comunitat de veïns sigui de la mida que sigui. De la mateixa manera que les finques necessitaran neteges específiques de certes zones com són els garatges, trasters i els quatres destinats a el control d’instal·lacions.
Manteniment d’instal·lacions
En totes les comunitats de veïns caldrà revisar periòdicament la instal·lació elèctrica, la instal·lació de fontaneria, l’ascensor i la resta d’instal·lacions de l’edifici. O si no, facilitar la revisió a un especialista.
Reparació de teulades
La teulada i la façana estan exposats a patir danys contínuament. Les precipitacions, l’acció dels animals i el pas de el temps fan que façana i coberta es deteriorin. Sent necessària la seva reparació de tant en tant.

Manteniment de comunitats
Manteniment de comunitats

La nostra vocació és la d’oferir a la seva comunitat les millors solucions i el millor servei a un preu molt competitiu. Per a això disposem de personal altament qualificat en tots els gremis el que ens permet oferir-li un servei integral.

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient i sobre tot, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.