Fer una casa a osona

Fer una casa a osona.En aquesta fotografia es veu el detall de les balconeres correderes en forma de llibret que adornen la façana principal de la casa.Aquest detall és un dels elements estétics que hem aplicat a les 2 últimes cases de la promoció.Tanmateix, també hem canviat la disteribució de la cuina, ja que hem juntat la cuina-menjador amb un gran finestral, la qual cosa dona molta més llum a la planta baixa. El resultat ha estat espectacular.

Fem obra nova,i, com a resultat, reformes i construcció de cases a la comarca d’Osona. A Reformes Osona realitzem tot tipus d’obres i remiendos. Si vols una empresa de la comarca en qui puguis confiar, posa’t en contacte amb nosaltres. L’alumini que utilitzem en la imatge és de la casa Technal.

Fer una casa a osona
Fer una casa a osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.