Detalls interiors d’una casa a osona

Detalls interiors d’una casa a Osona. A Construccions i Reformes Osona ens fixem en tots els detalls a l’hora de construir una casa. Et podem reformar el pis, et rehabilitar el bany com també et podem fer la cuina nova. En aquesta fotografia et mostrem els interiors d’una casa a Osona on s´ha deixat una gran obertura al pis de dalt, desde on es pot veure la sala d´estar . El terra de la casa és de parquet natural i la barana de fusta amb barres de ferro.

Un dels elements que cal resaltar d´aquesta foto, és, el tub de la xemeneia de la llar de foc, que es desplaça desde la planta de baix, fins arrivar a dalt de la teulada. La llar de foc és la peça principal del menjador-sala d´estar. Cal remarcar la pedra Travertí amb la que és feta i el recuperador de calor que disposa el aparell. I els beneficis que dona aquest element a la temporada de hivern.

Les parets de la casa son pintades de un color groc palla que combina a la perfecció amb el to fosc de la fusteria. Reformes Osona t’aconsella en tota la construcció i reforma de la teva llar, escollint els materials tan externs com interns, adequant-se el teu pressupost i el teu gust.

En darrer lloc, en la habitació de matrimoni, gracies a la seva capacitat i volum, hi hem adherit un vestidor, que es comunica amb la habitació amb dues portes correderes.

Detalls interiors d'una casa a osona
Detalls interiors d’una casa a osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.