reformar casa a tona

Reformar casa a tona.En aquesta casa, Reformes Osona ha fet la reforma complerta de totes les instal.lacions de la vivenda, els sostres i la cuina. Per exemple, hem tingut de enderrocar tota la instal.lació vella, com d´altre banda s´han enderrocat sostres i cuina.En aquest projecte també s’ha aprofitat per reparar la teulada, el porxo i pintar tota la casa. Reparem problemes d’humitats, realitzem també reparacions de cobertes planes i reparacions de teulades.

Quan vas a reformar un pis, només has de preocupar-te del seu interior, ja que dels elements estructurals, com són la teulada, la façana i els forjats, s’haurà de fer càrrec la comunitat de veïns. No obstant això, quan rehabilites una casa, has de revisar l’estat de tots aquests elements i saber quant costarà la reforma integral.

En aquesta caseta, els propietaris han fet un pressupost i una valoració prévia per aclarir si era convenient fer la reforma.El altre opció era el enderroc de tota la casa i començar de cero. Al final s´ha obtat per per la reforma.

reformar casa a tona
reformar casa a tona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.