Cases a Osona

Construcció de cases a la comarca d’Osona.A Reformes Osona fem obra nova i tot tipus de reforma. Aquesta és una casa d’estructura de formigor amb acabats de pedra i arrebossats. No obstant, la base principal de la façana es la obra vista de totxo manual de la casa Piera. A més a més, per contrarrestar la obra vista, els pilars s´han fet de pedra.

En aquesta casa, cal remarcar, un element bastant important actualment, la construcció de un dipósit d´aigua en un lateral de la casa per recollir l´aigua de pluja.I com a resultat, el emmagazematge de tots els litres d´aigua que cauen a la teulada.El muntatge, s´ha perfeccionat perque sigui així.I per perfeccionar el sistema d´aigua de la casa, les tuberies d´aigua directa del carrer, s´han separat de les de aigua de pluja, amb la qual cosa, es pot separar l´aigua depenen del ús que se li volgui donar.

Els acabats dels paviments exteriors estan fets amb gres de la Bisbal.

Cases a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.cat.