Banys a Osona

Banys a Osona. En aquesta actuació ens hem encarregat de realizar la reforma completa del bany d’una vivenda. Primer de tot, hem extret cada una de les parts que formaven aquest espai; els sanitaris, la banyera, les rajoles… És a dir hem enderrocat tot el mobiliari que hi havia en el bany.

Seguidament hem procedit a col·locar les instal·lacions noves d’aigua i llum, ja que estaven bastant antiquades, i necessitaven una reforma. Després hem continuat instal·lant les rajoles, les quals en aquest cas eren de la marca Porcelanosa i hem acabat fent la col·locació d’un plat de dutxa (de resines), amb una mampara.

A la resta de la zona del bany hi hem instal·lat els sanitaris i també la mobiliària que faltava com pot ser el moble del lavabo, juntament amb un labavo nou i més complements com un mirall amb el llum de led, el qual ha acabat de completar la reforma.

Banys a Osona

Reparació de façanes a comunitats d’Osona. Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA