Reparació i manteniment de teulades a Osona

Reparació i manteniment de teulades a Osona. En aquesta comunitat de cases aparellades a Tona hem realitzat la neteja i el desembús de les canals i els baixants de la teulada.

Primer de tot, la terra i la brossa que hi havia a les canals havien provocat l’ataponament dels baixants de recollida de l’aigua. Com a conseqüència aquest fet feia que l’aigua provenent de la pluja vessés per damunt de les canals.

Seguidament també hem reparat unes teules que provocaven filtracions d’aigua al forjat. Cal destacar que és molt important el manteniment de les cobertes ja que les filtracions d’aigua abundants aporten problemes que com a conseqüència acaben deteriorant les soleres i forjats.

Reparació i manteniment de teulades a Osona

Descobreix la nostra manera de treballar; una forma eficient, responsable i de confiança. Ens dediquem a la construcció i a la petita i gran reforma. Per més informació, contacta amb nosaltres trucant al telèfon 606380499, o bé enviant un correu electrònic a ferransayos@ferransayos.catCONSTRUCCIONS I REFORMES OSONA