Qui Som

Qui som Reformes Osona

Qui som?

Som una empresa amb la seva seu a Hostalets de Balenyà a la comarca de Osona i des de fa molts  anys ens hem expandit per tota la comarca de Barcelona i Girona,  part de Tarragona i Lleida. Ens dediquem a la construcció en general i a la petita i gran reforma.

Estem al servei del nostre client  i li oferim confiança i professionalitat a parts iguals.

Gràfica de llocs

ChartGo

(fes click per veura gràfic)

On treballem ?

Reformes Osona és una empresa  de obres i serveis amb personal qualificat per fer tot tipus de obra nova i reforma de la construcció.
El nostre objectiu és  oferir  informació, oportunitats diferents i les eines necessàries per a una millor actuació en tots els àmbits laborals i professionals.
Una empresa on poder trobar els professionals qualificats, necessaris per a la realització de les obres i reformes del seu habitatge.

Fesara, S.L.

Fesara, S.L.

Que fem ?

Construim cases
Estem especialitzats en tots els tipus d’estructures i acabats. Si vostè ho prefereix també tenim servei d’Enginyers i Tècnics. Nosaltres ens ocupem de tot. Fem cases de pedra, d’ obra vista, tot tipus d’estucats i també juguem amb les combinacions de diferents materials d’ acabat. En interiors els oferim tota la gamma del mercat, tant en material d’obra com industrial. A cada projecte ens adaptem a les necessitats del nostre client.

Reformes integrals
Tenim molt professionalitzat  el nostre servei de reformes integrals clau en mà i reformes parcials de cases, pisos, oficines …. Treballem seguint les directrius del tècnic de la propietat o si ho prefereix tenim els nostres tècnics o dissenyadors.

Petita reforma i manteniments
Som una empresa especialitzada en la petita reforma de la casa, oficines, fàbriques, cuines, banys. Estem al seu servei per a adaptar-nos a les seves necessitats i no ens importa la mida de la obra.

Li oferim els nostres serveis amb discreció i professionalitat. Treballem i disposem de totes les gammes de materials que ofereix el mercat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *